Meer dan metaal

Wij zijn Metalis, meer dan een metaalbedrijf. Onze missie en kernwaarden zijn het fundament waarop onze organisatie staat.

Maak een afspraak
Missie en visie van Metalis

We werken vanuit verantwoordelijkheid

Bij Metalis geloven we in verantwoordelijkheid nemen. We dragen zorg voor onze taken en gemaakte afspraken. Dan doen we volgens het principe plan, do, check, act. We plannen zorgvuldig, voeren uit, checken tussentijds op kwaliteit en sturen bij waar nodig. We hebben een hands on mentaliteit. En als onze eigen verantwoordelijkheden op orde zijn helpen we elkaar, onze partners en onze opdrachtgevers.

Vertrouwen in elkaar staat voorop

Iedereen verdient meer dan één kans. We hebben vertrouwen in wat onze medewerkers kunnen, in plaats van te kijken naar mogelijke beperkingen. Metalis biedt ruimte voor ontwikkeling, zowel op persoonlijk vlak als in werkgerelateerde cursussen en opleidingen.

We zijn respectvol

Niemand is gelijk, maar iedereen is gelijkwaardig. Mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. We hebben respect voor elkaar, onze opdrachtgevers en onze partners. Er is ruimte om zaken bespreekbaar te maken. Ons uitgangspunt is namelijk een goede relatie. Op basis daarvan maken we procesafspraken en vullen we de inhoud in. Niet andersom. Bovendien doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. We komen onze afspraken na.

De keuzes die we maken zijn maatschappelijk verantwoord

We houden rekening met de maatschappelijke gevolgen van onze beslissingen, zowel op het gebied van milieu als in sociale aspecten van ons bedrijf. We zijn ons bewust van onze impact op onze planeet. Die proberen we zo klein mogelijk te houden en te beperken waar dat kan. We realiseren ons ook dat we onmogelijk alles tegelijk kunnen doen. We doen ons best.

We werken graag samen

Samenwerking is het uitgangspunt. Dat doen we intern, waar onze afdelingen goed op elkaar zijn ingespeeld. Daardoor produceren we niet alleen seriematig, maar bedienen we ook een complete productielijn - van snijden tot assemblage. Extern zijn we een complete partner, die meedenkt met opdrachtgevers en partners. Daar nemen we de tijd voor. Door dingen samen te doen snijdt het mes aan twee kanten. We vinden het bovendien belangrijk om plezier te hebben in werken met onze collega’s, partners en opdrachtgevers.

We denken in oplossingen

Bij Metalis hebben we de wil om te vernieuwen. We zijn creatief en innovatief in onze oplossingen, door onze brede vakkennis en ons geavanceerde machinepark. De dingen die er niet zijn, creëren we. Er is altijd een weg. Flexibiliteit is voor ons een voorwaarde. En als zaken niet helemaal volgens plan verlopen, zoeken we gezamenlijk met onze opdrachtgevers en partners naar een passende oplossing.

Onze visie

Metalis draagt maatschappelijk verantwoord - met aandacht voor mens en milieu - bij aan de maatschappij, zodat we uiteindelijk meer teruggeven dan nemen.

Op zoek naar een partner in
metaalbewerking?

Maak vrijblijvend een afspraak

KVK gegevens

  • KvK: 60711590
    BTW: NL854027208B01

Gecertificeerd