Aandacht voor mens en milieu

Metalis Metaalbewerking BV werd in 2006 opgericht. Het ontstond vanuit een visie: het leveren van kwalitatief hoogwaardige metaalproducten met aandacht voor mens en milieu. Want Metalis is meer dan een metaalbedrijf.

Maak een afspraak
Over Metalis

Vakmanschap

Metalis staat voor vakmanschap. Bij ons werken geschoolde vakspecialisten uit verschillende disciplines, van (laser)snijden tot (robot)lassen. Door de combinatie van vakmanschap, innovatie en geavanceerde productiemogelijkheden leveren we producten van kwaliteit. We denken mee met onze partners en opdrachtgevers in het vinden van de optimale oplossingen.

Inclusief en divers

Iedereen is welkom bij Metalis, van gecertificeerde specialisten tot mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen verdient namelijk een kans. Daarom kijken we altijd naar mogelijkheden en ontwikkelingspotentieel, niet naar beperkingen. Bovendien begeleiden we de ontwikkelingstrajecten van onze medewerkers intensief. Metalis is ook een divers bedrijf, met medewerkers van uiteenlopende achtergronden, nationaal en internationaal.

Mens en milieu

Bij Metalis dragen we zorg voor wat er volgens ons toe doet: mens en milieu. We streven er om meer te geven dan te nemen. Onze ambities op het gebied van duurzaamheid zijn groot: uiteindelijk willen we zelfvoorzienend zijn en onze footprint met terugwerkende kracht - sinds de oprichting van Metalis - compenseren. We zijn er nog niet, maar doen elke dag ons best om het een stapje beter te doen. Hier lees je meer over onze ambities.

Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. We voeren niet alleen onze verantwoordelijkheden uit; we zijn samen Metalis. We helpen elkaar met meer dan werkzaamheden.

Op zoek naar een partner in
metaalbewerking?

Maak vrijblijvend een afspraak

KVK gegevens

  • KvK: 60711590
    BTW: NL854027208B01

Gecertificeerd