Metalis ontzorgt

Door de combinatie van vakmanschap, innovatie en geavanceerde productiemogelijkheden leveren we producten van hoogwaardige kwaliteit.

Maak een afspraak
Specialisaties van Metalis

Uw partner in metaalbewerking

Met ons geavanceerde moderne machinepark kunnen wij:

Metalis ontzorgt

Wij luisteren, stellen vragen, denken mee en voeren uit. Van eerste ontwerp tot complete assemblage: Metalis is een partner die ontzorgt. Door onze specialistische kennis, platte organisatie en korte lijnen zijn we flexibel en snel in staat om samen de optimale oplossing te vinden. We zijn ons ervan bewust dat we niet alles zelf kunnen, dus daarom doen we graag een beroep op ons grote netwerk van ketenpartners. Zo vinden we voor vrijwel iedere uitdaging een oplossing.

Projectmatige opdrachten

Bij Metalis zetten we graag in op een projectmatige aanpak van opdrachten. Dat doen we volgens het PDCA-principe: Plan, Do, Check, Act. Voor het goed verlopen van projectfasen zijn continuïteit en helderheid een vereiste. Duidelijke afspraken met betrekking tot de omvang van het project en samenwerking zijn daarin bijvoorbeeld van belang. Ons projectteam draagt zorg voor de uitvoering van onze projectmatige opdrachten.

Seriematige productie

Metalis is een gerenommeerde partner voor het uitvoeren van repeterende werkzaamheden. We hebben ruime ervaring in de ontwikkeling en productie van plaatwerk en klein constructiewerk. Bovendien zorgt ons geavanceerde en geautomatiseerde machinepark voor korte doorlooptijden.

Op zoek naar een partner in
metaalbewerking?

Maak vrijblijvend een afspraak

KVK gegevens

  • KvK: 60711590
    BTW: NL854027208B01

Gecertificeerd