Welkom bij Metalis

Wil jij werken in metaalbedrijf dat net een beetje meer doet? En wil je daar zelf ook aan bijdragen? Dan ben je bij Metalis van harte welkom. We zoeken altijd collega's die gemotiveerd zijn.

Stuur een open sollicitatie of bekijk onze actuele vacatures onderaan deze pagina.

Maak een afspraak
Werken bij Metalis

Ervaring in de metaalsector zien we graag, maar is zeker niet noodzakelijk. Je kunt je opleiding volgen en je diploma’s halen via Metalis.

Volg je op dit moment een opleiding (BOL, BBL of Praktijkleren) en zoek je een stageplek? Bij Metalis zijn stagiaires en afstudeerders ook van harte welkom. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ontwikkeling van medewerkers vinden we namelijk erg belangrijk bij Metalis. We begeleiden het ontwikkelingstraject van al onze medewerkers met zorg. Dat doen we met alle ervaring en expertise die we zelf inmiddels in huis hebben. Daardoor kan iedereen die bij Metalis werkt zich op zijn eigen manier ontwikkelen. Bovendien hebben we een groot netwerk van specialisten die kunnen helpen met verbeteren van hard skills (technische kennis) en soft skills (sociale vaardigheden).

Openstaande vacature: planner/werkvoorbereider

De planner/werkvoorbereider die wij zoeken heeft overzicht, verkrijgt inzicht en creeert uitzicht. Daarnaast neem je initiatief en werk je graag samen aan duurzame relaties. Je bent stressbestendig, je kunt goed organiseren en je kunt logisch redeneren. Bekijk hier de volledige vacature

Werken in een metaalbedrijf dat
net een beetje meer doet?

Neem contact op

KVK gegevens

  • KvK: 60711590
    BTW: NL854027208B01

Gecertificeerd